Acuze grave îndreptate de angajaţii CFR Baia Mare către conducerea unităţii

Angajaţii CFR Baia Mare se plâng de faptul că nu se doreşte îmbunătăţirea condiţiilor astfel încât călătorii să fie motivaţi să opteze pentru transportul pe căile ferate române. Asta pentru că mulţi dintre cei care sunt în conducerea acestei unităţi au firme private de transport în comun.

Acuze grave aduse de angajaţii CFR Baia Mare la cei din conducerea unităţii. Aceştia susţin că este imposibil ca pe ruta Baia Mare – Satu Mare durata transportului CFR să fie de două ore, în timp ce cei 60 de kilometri sunt străbătuţi într-o oră cu mijloacele de transport în comun sau cu autoturismul personal.

 

Pe lângă aceste aspecte, angajaţii susţin că nu înţeleg de ce nu se cumpără vagoane fabricate în România şi se optează pentru cele din alte ţări ale Uniunii Europene. Totodată, aceştia cer seriozitate din partea conducerii unităţii având în vedere că odată cu mineritul activitatea la CFR Baia Mare s-a diminuat drastic.

 

De asemenea, angajaţii spun că mare parte dintre ei au salariul minim pe economie. În aceste condiţii ei preferă să opteze pentru un loc de muncă în străinătate sau la firme private unde primesc peste 1.000 de euro. În aceste condiţii trag un semnal de alarmă susţinând că treptat CFR va fi privatizată sau se va autodistruge din vina nepăsării managerilor unităţii.

 

Source: Acuze grave îndreptate de angajaţii CFR Baia Mare către conducerea unităţii

Comentarii

comentarii