Invitatie la Strandul din Baia Mare!

AStrandul municipiului Baia Mare va asteapta in weekend-ul urmator la balaceala. 

Bazinele ne asteapta pline cu plante exotice, frumos mirositoare. Iarba s-a tuns, deci puteti aduce si patura, pentru a admira in liniste privelistea.

Daca aveti nasul sensibil, sunteti rugati sa va acoperiti nasul si gura la intrare. Mirosul de urina si fecale s-ar putea dovedi prea puternic chiar si pentru cei puternici.

___________________________________

A trecut un weekend fierbinte. Baimarenii au iesit pe unde au putut. Prin padure, pe la piscinele private din jurul orasului, sau la vecinii nostri (Satu Mare, Carei, etc). Nimeni nu mai indrazneste sa viseze la o baie la Strand. Nici macar eu.

Am insa un mesaj pentru primarul orasului Baia Mare.

Domnule primar, sunteti un om cu suflet mare. Stiu si stim asta, pentru ca puneti suflet in tot ceea ce se face in Baia Mare. Probabil ca aveti un program incarcat si alte cele ca fiind prioritati pentru orasul nostru si pentru baimareni. Noi insa, ne-am dori sa ne scaldam in oras. Nu avem 15 sau 30 de lei pentru a merge la piscina private. Sau poate strangem si mergem la Strand, la acel Strand pe care ne-ati spus ca-l vom avea in Baia Mare.

Dumneavoastra unde va racoriti?

 

P.S. Poate intr-o sambata, ne dam toti intalnire la Strand, pentru a vedea mai marii orasului ca ne dorim refacerea acestui loc de agrement.

 

Sursa foto: maramedia.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ