Luptatori, alaturi de Ionut

În urmă cu 8 ani, la naștere, Ionuț a fost declarat mort. Ulterior medicii au constatat ca el se luptă să trăiască si i-au acordat îngrijiri medicale prelungite.

Din nefericire, diagnosticul lui Ionuț este destul de complex și descurajator: paralizie cerebrală infantilă stadiul III GMFCS, stadiul III MACS, terapareză formă spastic-diskinetică, retrad psihic și de limbaj, epilepsie. Însă părinții lui Ionuț, Ileana și Ghiță Dobroschi, nu sunt descurajați și duc această luptă, alături de Ionuț, de peste 8 ani…

Spitalul si centrele de recuperare sunt pentru familia Dobroschi a doua lor casă. Ionuț a avut 4 operații și trebuie să urmeze sesiuni de recuperare, de câte 2 săptămâni în fiecare lună, la Alba Iulia, Hunedoara, Buziaș sau la Barcelona, în Spania. Pentru aceste sesiuni de terapii de recuperare, în anul 2016 am plătit peste 12.000 de EURO, cea mai mare parte a acestei sume provenind din donațiile Dumneavoastră.

E foarte important că în urma sesiunilor de recuperare, Ionuț face progrese vizibile. Pentru el există o șansă enormă, ca în cadrul Centrului Medical ESSENTIS din Barcelona, să continue terapiile începute în anul 2016 și în urma cărora Ionuț a reușit să facă PRIMII PAȘI.

Pentru că merită. Pentru că e un luptător. Pentru că noi, cei sănătoși, putem să îi oferim această șansă!

 

Cei care doriți să îl susțineti în continuare, o puteți face:

Trimitand SMS: ‘sprijina    828    numele tau’ la

Orange: 7560
Vodafone: 7410


sau prin virament sau direct la orice agentie CEC Bank, în conturile:
RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – 
Cod Fiscal 9373178

Pentru depunere la ghiseul CEC Bank e suficient să spuneți Codul Fiscal 9373178 

Societatile comerciale pot face donații pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donată poate fi dedusă din impozitul pe profit, în cuantum de 20%.


Donatii online cu cardul pe: click aici

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ